Hockey från SHL står på schemat under tisdagen, och bland annat ska Linköping ta sig an Örebro på hemmais.

Linköping kommer till matchen med tre segrar på de fem senaste matcherna, och näst senast slog man Rögle på hemmais med 3-2 efter straffar, ett Rögle som dock inte imponerat alls under säsongen.
Nu senast lyckades man inte rubba Frölunda på bortais då det blev förlust med 3-1 även att det länge var tight målsmässigt.
I matchen fick Broc Little en knätackling och han förväntas missa åtminstone veckans matcher, så det är ett klart minus offensivt då han är en pålitlig poängplockare samtidigt som man stundtals slitit med målskyttet.

I laget har man spelare som Hulström, Fantenberg, Rattie och Ljungh, så det finns en del bra spelare i laget, men då truppen är tunn och man saknar en viktig spelare offensivt så kan det bli en tuff kväll.

Örebro har efter en period med fem raka segrar tappat lite då man i de sex senaste matcherna bara tagit en seger. Motståndet har dock varit tufft, men spelmässigt så ser man inte lika starka ut. Man har även gjort sina bästa matcher på hemmais, men nu möter man samtidigt beskedligare motstånd än på slutet.

Abols, Brome, Näkyvä och Leino är några av spelarna som tillhör laget, så det finns en hel del kvalitet, vilket man även visat under säsongen. Visst ska man kunna vänta sig mer från tex Abols, men när han inte presterat så har andra spelare klivit fram, och i mina ögon ska man vara större favoriter än man är i dagsläget.

Linköping är ett av lagen som gör minst mål i ligan och med Little borta blir offensiven ännu tunnare, vilket kan bli avgörande i matchen, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip