Dags för match mellan Linköping och Oskarshamn. Det är ett bottenmöte, ett Linköping som är i fullkomlig kris mot ett Oskarshamn som börjat hitta formen verkligen. Jag kommer dock gå emot allt vad form heter här och spela hemmalaget Linköping till 2.25 gånger pengarna hos bet365 , spelet tas med en flatinsats.

Linköping kommer till matchen med en så makalöst urusel form att man knappt tror sina ögon. Linköping har 10(!!!) raka matcher utan poäng. Ja, försök smälta den meningen ett tag. Nu ställs man mot ett Oskarshamn som för stunden är heta. Men jag tror att "motivation slår klass" här. Inte för att Oskarshamn är klass, men om man ser till deras form så är man iallafall klart hetare än Linköping för stunden (svårt att inte vara dock). Linköping måste i denna hemmamatch verkligen känna att det här kanske är sista chansen innan det fullkomligt rasar samman. En trea här behövs verkligen om man någon gång ska kunna ta sig ur bottenträsket.

Jag tänker att Linköping i denna match bör känna en slags slutspelskänsla, allt eller inget. Dessutom kan man knappt få ett bättre motstånd på hemmais. Det här är verkligen en chans, som man borde ta och jag tror att man tar den. Det är några matcher på slutet som man varit det bättre laget och det kommer lossna snart. Jag säger inte att Linköping kommer resa sig totalt, men jag tror att man kommer vinna denna match med tanke på hur oerhört viktig den är.

Oskarshamn har som sagt hittat formen med tre trepoängare i sina fyra senaste matcher. Samtliga lag man slagit är lag som inte håller någon superklass, men oavsett starkt av Oskarshamn och framförallt oerhört viktigt att rycka ifrån i bottenstriden. Jag tror dock att det är precis det som talar emot Oskarshamn. Det psykologiska här, att man nu ryckt sig ifrån den absoluta botten så kan en liten känsla av nöjdhet smyga sig in i truppen och det är inte bra när man ska möta ett superhungrigt Linköping. Linköping till 2.25 hos bet365 känns bra trots alls.

Lycka till!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip