Linköping och Rögle ska göra upp i SHLs fjärde omgång. Jag skulle vilja sticka ut hakan och säga att över 5.5 mål till 2.55 är ett riktigt bra spel här. Spelet hittas hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard och tas med en flatinsats.

Linköping har hittills inte vunnit under ordinarie tid i SHL och jag tror inte dem kommer få så lätt att göra det under lördagen heller då Rögle kommer på besök. Linköping förlorade premiären mot Djurgården borta. Tog sedan två pinnar hemma mot Brynäs och i senaste omgången blev man rejält överkörda mot Frölunda på bortais.

Rögle har inlett SHL med två segrar och en förlust. Rögle tog två trepoängare i sina två första matcher, två starka trepoängare ska sägas. I den senaste omgången blev det dock förlust hemma mot Oskarshamn när man föll med 0-1. Det ska dock sägas att Rögle gjorde en bra match och hade kunnat gjort många mål, men den kvällen blev det inga. Det finns dock goda möjligheter att Rögle gör en del mål i lördagens match mot Linköping. Rögle är det starkare laget anser jag och deras fina offensiv kan nog göra en hel del mål.

Den stora anledningen till att jag tar detta spel är att alla andra spelbolag ligger klart rimligare med sina odds. Exempelvis Coolbet och Unibet ligger cirka 20 punkter under oddset vi spelar till nu. När man tar ett spel likt detta så kallas det att man tar ett utstick, man tar alltså ett odds som skiljer sig från mängden bland de andra bolagen. Men givetvis tar vi inte bara spelet därför, jag tror även på en målrik match oavsett utstick eller inte.

Detta är ett bra spel, haka på innan oddset försvinner.

Match: Linköping - Rögle
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.55
Insats: Flat
Bolag: SpeedyBet , Bethard , FastBet
Spelstopp: Lördag 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip