Linköping gästas av urstarka Rögle här, och jag har min idé klar.

Linköping kommer från en 3-4 seger mot Malmö efter förlängning då man vände ett 3-0 underläge, och man såg bättre ut ju längre matchen led.
Man hade dock en del flyt då ett par av målen kom till på ett olyckligt sätt, men det var ändå starkt att vända på matchen.

Efter en lite tyngre start på serien så har man nu fyra segrar på de fem senaste matcherna, och det är starka även att man vunnit mot lag som Malmö, Leksand och Oskarshamn.

Broc Little fortsätter att plocka poäng för laget och han är nu uppe på 18 poäng denna säsongen, och han är en av lagets viktigaste spelare offensivt.

Rögle hade ett uppehåll på lite över två veckor inför den senaste matchen, och man kunde tro att de skulle ha lite knackig form.
Det var dock ett riktigt starkt Rögle vi fick se då man vann hemma mot HV71 med 4-0, och insatsen var riktigt bra.

Kollar man på de sju senaste matcherna så har man tagit sex segrar samtidigt som man plockat poäng i alla sju matcher, och det säger en hel del om lagets nivå.

Vi hittar spelare som Zaar, Höglander, Tambellini, Ryfors och Gelinas i laget, och det är inte vilka spelare som helst.

Linköping kommer till denna matchen med en bra period i ryggen. Här ställs man dock mot ett ruggigt starkt Rögle, och jag väljer att ta ställning för gästerna i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip