Det är dags för match mellan Linköping och Rögle. Ett lag som kommer sluta i den absoluta botten mot ett lag som helt klart kommer vara med och slåss om SM-guldet i år om ni frågar mig. Jag brukar spela en del högoddsare om jag tycker det är bra läge, men det kommer jag inte göra här. Jag kommer spela Rögle att vinna denna matchen under ordinarie tid till 1.87 gånger pengarna som Unibet erbjuder. Jag tycker helt klart att det är ett odds som man kan spela och stå rakryggad inför matchen. Har svårt att se hur Linköping ska orka stå upp här.

Linköping tog sin första seger i SHL denna säsongen i den senaste omgången. Man bortaslog Leksand med 4-3 efter att ha vänt ett 0-3 underläge och det dessutom på bortais. Mycket starkt av Linköping. Man vann dock matchen efter straffar så ännu har man inte tagit någon trepoängare denna säsong. Linköping ligger sist i tabellen och jag kan tänka mig att vi kommer få se Linköping på den positionen under väldigt stora delar av denna säsongen. Linköping är knappt bättre än vad man var förra säsongen och då kan det bara betyda en sak - att man kommer vara oerhört dåliga även denna säsong. Denna kvällen möter man Rögle och det kommer minst sagt bli hett om öronen.

Rögle kommer till matchen med en förlust i ryggen. Man föll i den senaste omgången mot Växjö på bortaisen med 3-2. Växjö är dock vassa, så ingen skugga över Rögle som trots allt inlett säsongen fint med två segrar i de tre inledande omgångarna. Jag tycker att Rögle sett fina ut i inledningen av säsongen och det skulle inte förvåna mig om vi får se Rögle i ännu en SM-final denna säsongen. Det får vi hoppas i alla fall, Rögle spelar en mycket intressant hockey med mycket fart och fläkt. Rögle kommer vara oerhört spelförande mot Linköping och jag har väldigt svårt att se hur Linköping ska kunna spela sig ur Rögles hårda press. Detta borde bli spel mot ett mål och jag tycker således oddset på bortalaget är fint.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip