Bottenlaget Linköping tar emot topplaget Skellefteå under söndagen, och här bör gästerna ha goda segerchanser.

Linköping kommer närmast från en blytung förlust mot Malmö med klara 7-0, och man såg inte alls lika bra ut som i matchen innan då man slog Leksand med 4-0.
Förlusten var riktigt tung då man hade läge att skaffa sig lite andrum till lagen bakom, men istället är man fortsatt med i bottenstriden.

På hemmaplan har man varit något bättre än på resande fot, men överlag har man haft en tung säsong, och trots att man har spelare som Ljungh, Russell och Little har man inte alls ett lika slagkraftig lag som gästerna, något jag tror vi även får se här.

Skellefteå kommer till matchen med enbart en seger i de fem senaste matcherna, någon som helt klart ställer frågetecken om formen. Man har dock mött Luleå, Rögle, Växjö samt Timrå, så spelschemat har varit väldigt tufft.
Här ställs man mot klart beskedligare motstånd och man bör ha bra chanser att studsa tillbaka här, något som krävs om man ska kunna hota om seriesegern.

Man har en väldigt bra trupp med spelare som Lindström, Hugg, Möller, Johnsson och Linus Karlsson offensivt för att nämna några, och som lag är man klart bättre än Linköping.

Linköping slåss i botten av tabellen samtidigt som Skellefteå slåss i toppen. Ser man på inbördes möten under säsongen har gästerna vunnit alla tre matcher där de även hållit nollan i samtliga, så det är inget snack om att Skellefteå kommer med ett klart mentalt övertag, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip