Lokomotiv Yaroslavl gör säsongspremiär på hemmais och de gör det mot Dynamo Riga hemma i Yaroslavl. Hemmalaget är favoriter med rätta och att de lämnar denna premiärmatch med en trygg seger är vad undertecknad spelar på.

Hemmalaget blev tabellfyra i sin konferens i fjol. De spelade in totalt 83 poäng på 60 matcher med en målskillnad på 181-126. På hemmais tog de 50 poäng på 30 matcher och detta med ett utfall på 20 vinter under ordinarie speltid av dessa 30 framträdanden och helt poänglösa gick de bara vid fyra tillfällen.

Bortalaget för dagen slutade tabelljumbo och detta med marginal. Dynamo Riga mäktade med att plocka 13 poäng sett under hela säsongen och deras främsta brist var deras defensiv. Bakåt släppte de in totalt 211 mål och frågan är om de är mycket bättre den här säsongen?

Lokomotiv Yaroslavl fick tacka för sig redan i kvartsfinalen där de ställdes mot CSKA Moskva. Jag tror på ett revanschsuget hemmalag och att de inleder säsongen på bästa tänkbara sätt med en bekväm seger mot ett på papperet behagligt motstånd känns ändå rimligt.

SPELTIPS
Hemmaseger med marginal är mitt lir. Jag klickar Lokomotiv Yaroslavl med -2 (asian) och detta till 1.96 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip