Hemmastarka Loko slåss om förstaplatsen i ligan samtidigt som gästande Serebryanye Lvi jagar en slutspelstplats, hur går mina tankar? Häng med!

Loko vinner vinner vinner och så vinner man lite till. Man är så oerhört bra som lag och man har spelat ihop 116 poäng på 46 matcher och vunnit totalt 39 av 46 matcher.
Nu är det hemmaplan som gäller och där har man vunnit 20 av 22 matcher och då endast fått se sig besegrade två gånger. Dessa var tidigt på säsongen och man har inte förlorat hemma sedan 2 oktober 2017, och man står på 16 raka hemmasegrar varav 15 tagits redan efter ordinarie tid.
Ska vi se formen de 15 senaste matcherna så har man vunnit 14, och det var bara i en skitmatch för tre matcher sedan man på något skumt sätt lyckas förlora mot HC Riga.
Man går för förstaplatsen i sin conference och man måste ta dessa lätta segrarna, för SKA-1946 kommer inte vika ner sig, var så säkra på det.

Serebryanye Lvi ligger fem poäng från en slutspelsplats och det är dit man vill nå, men frågan är om man är tillräckligt bra för att ta sig dit, och finns det inte lag som skulle göra det bättre i ett slutspel? Det skulle jag påstå.
Nu har man två raka förluster mot Almaz med 3-1 och 6-2, ett lag som Loko slog i två raka matcher med 3-2 och 6-1, vilket säger en del om skillnaden mellan dessa lag.
Som jag sa är Loko riktigt bra hemma och Serebryanye Lvi är också ett bättre hemmalag än vad man är på resande fot, och normalt sett ska man inte ha något att hämta mot Loko borta. Endast två av de tio senaste bortamatcherna har slutat med seger, och det håller inte om man ska kunna nå ett slutspel.

Loko har vunnit båda lagens möten denna säsong, med 3-4 och 3-5, där båda matcherna har spelats på bortaplan. Nu är det hemmaplan som gäller, och där har man som sagt inte förlorat sedan i början av Oktober, och den sviten bör förlängas även här.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag kliver in med 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip