Mycket KHL idag och i matchen mellan Lokomotiv Yaroslavl - Tractor Chelyabinsk kikar jag på överspelet där jag inte har samma tänk som bolagen, vilket jag ska försöka dra nytta av.

Lokomotiv Yaroslavl är känt för att vara ett lag som släpper till ytterst få mål och man har fortfarande ett bra grundspel med defensivt tänk. Men jag tycker inte alls man varit lika solida och täta bakåt som man säsongen 15/16 då man endast släppte in 94 mål på 60 matcher.
Sedan Brandon Kozun och Jakub Nakladal anslöt säsongen 16/17 så har man blivit mer offensivt lagda och man sitter på mycket offensivt skickliga spelare, där även många av backarna utvecklat sitt offensiva spel.

Hos gästerna återfinner vi både Richard Gynge och Linus Videll, där jag tror de flesta har koll på dessa herrar. Dessa svenskar bildar en lina med Paul Szczechura som gjorde en bra säsong för Tractor i fjol.
Senast slog man Dynamo Moskva på bortaplan med 1-4, och jag satt och kikade på matchen. Man var rysligt effektiva framåt och gjorde ett bra jobb bakåt. Men precis som hemmalaget så har man varit för ojämna där man ena matchen släpper in ett mål för att sedan släppa in fyra mål mot ett så pass dåligt lag som Amur Khabarovsk.

Bolagen tror på en målsnål match, vilket jag inte alls håller med om. Hade detta varit säsongen 15/16 så hade förmodligen inte rört detta spel, men nu är det säsongen 17/18 och helt andra förutsättningar.

Mitt speltips blir Över 4 mål AH, vilket betyder insatsen tillbaka om spelet stannar på exakt fyra mål. Jag kliver in med 3u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip