Lugano ska ta sig an Eisbären Berlin på hemmais i sin sista gruppspelsmatch i CHL och för hemmalagets del spelar man om en slutspelsplats, men då måste man vinna matchen, något jag tror man gör.

Lugano har hittills plockat två segrar på fem matcher i gruppen, och segrarna har kommit mot just Skellefteå som ligger två poäng före i tabellen.
Trots att man bara tagit två segrar så kan man fortfarande knipa en slutspelsplats, men då är seger ett måste då man måste ta två poäng, för då går man vidare på inbördes möte mot Skellefteå. Jag tror dock inte man lämnar något åt slumpen, utan man lär gå för seger redan på ordinarie tid.

Truppen håller en bra nivå vilket man bland annat visat genom att slå Skellefteå två gånger i gruppen, och kikar man på laget så har man spelare som Arcobello, Fazzini och Boedker, så man är absolut tillräckligt bra för att slå jumbon Eisbären Berlin här.

Eisbären Berlin är jumbo i gruppen och man har enbart vunnit en av sina fem matcher i gruppen, och den kom nu senast på hemmais mot just Lugano med 6-3.
Man har dock ingen möjlighet att ta sig till slutspel, och det enda man kan göra är att undvika att bli jumbo i gruppen.

Nu är det även bortaplan och match i Schweiz och med tanke på att det inte är den viktigaste matchen så är det inte alls omöjligt att man sparar några spelare, men oavsett så bör motivationen vara klart högre hos hemmalaget.

Lugano jagar en slutspelsplats och det är något man kommer gå för och då man möter ett redan avhängt Eisbären Berlin så bör segerchansen vara bra, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip