Detta spel faller mig i smaken direkt. 1.87 gånger pengarna på Luleå hemma mot Brynäs tycker jag är ett riktigt kanonodds. Jag kommer spela Luleå att vinna under ordinarie tid till 1.87 och spelat tas som vanligt med en flatinsats och det hittar ni hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Efter in fin inledning på SHL så har Luleå i sina två senaste omgångar åkt på två raka förluster. Det ska dock sägas att ingen av förlusterna är något att skämmas över. Först föll man mot serieledaren Rögle på bortais med 3-2 efter OT, det är starkt att ta poäng borta mot Rögle. Efter den matchen var det återigen dags för Luleå att spela på hemmais och denna gången mot Djurgården, där föll man med 1-3. CHL-spelet kunde inte komma mer lägligt för Luleå som så sent som i förrgår spelade borta mot Belfast och vann den matchen med övertygande 6-3. Oerhört viktig match för Luleå trots att motståndet inte var det allra skarpaste. Man tog iallafall en seger och kan nu återigen gå in i SHL med en seger i ryggen.

Brynäs har verkligen inte imponerat hittills av SHL. Brynäs ligger på tolfte plats i SHL med endast sju inspelade poäng. Segrarna har kommit mot oerhört starkt motstånd i Djurgården och Frölunda. Utöver dessa segrar har det alltså varit idel förluster och då ska vi komma ihåg att Brynäs har haft ett oerhört "enkelt" spelschema. Jag imponeras inte alls över Brynäs so far i SHL och tycker att det är en no-brainer att klicka Luleå ikväll till det fina oddsen 1.87 på hemmais.

Match: Luleå - Brynäs
Spel: Luleå
Odds: 1.87
Insats: Flat
Bolag: Bethard , FastBet , SpeedyBet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip