Dags för SHL-hockey igen och jag kommer ta en rejäl högoddsare i matchen mellan Luleå och Brynäs. Jag tycker att en Brynäs-seger till 5.50 är alldeles för högt här. Jag spelar som sagt Brynäs till 5.50 hos bet365 och spelet tas med en medelinsats i vanlig ordning.

Luleå ligger i den absoluta toppen av SHL och ska väl egentligen inte ha några problem att damma av Brynäs, men jag kan inte motstå ett spel på bortalaget här då jag tycker att oddset är på tok för högt. Luleå har haft en vansinnigt fin form i en månads tid nu och det har gjort att man klättrat rejält i tabellen och ligger faktiskt och nosar på serieledningen just nu. Åtta segrar i sina tio senaste matcher samt tre raka trepoängare inför kvällen fight mot Brynäs. Det är dock hockey vi snackar om och vi vet hur snabbt det svänger i denna sport. Det är inte alls omöjligt att Luleå inte kommer upp i sin fulla potential och då kommer absolut Brynäs hugga i denna matchen.

Brynäs har ett riktigt momentum för stunden då även de har nio av nio inspelade poäng i sina tre senast spelade matcher. Jag tror inte alls det är omöjligt att man skulle kunna rida vidare på den vågen och kanske kunna slå Luleå i denna match. Luleå kommer givetvis undermedvetet tänka att de är mycket bättre än Brynäs denna säsong och eventuellt underskatta laget en aning. Sånt är totalt livsfarligt och det skulle Brynäs kunna dra nytta av.

Det är inget snack om att detta är ett alldeles för högt odds på Brynäs. Jag hade till och med tyckt att det hade varit ett för högt odds om det var fullsatta läktare uppe i Luleå, men nu ska matchen som vanligt spelas inför tomma läktare och då är verkligen 5.50 för högt.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip