Viktig match väntar när Luleå tar emot Brynäs under tisdagskvällen, och här tror jag inte att man ska räkna bort gästerna.

Luleå ligger på en elfteplats i tabellen och med sina 64 poäng har man häng på en slutspelsplats. Samtidigt är man dock oroväckande nära strecket neråt då just Brynäs och HV71 jagar bakom, så man står inför en rejäl viktig uppgift här.
Senast blev man nollade av Växjö och man visade som många gånger tidigare upp brister i det offensiva spelet då man gjort minst antal mål i ligan.
Det var även lagets fjärde förlust på de fem senaste inklusive CHL-finalen, så formen är även ett stort frågetecken.

Man har skickliga spelare i Tyrväinen, Brännström och Shinnimin och som lag är man i grunden snäppet vassare än gästerna. Att man ska vara solklara favoriter är dock helt fel då man sett till säsongen inte alls presterat som förväntat, och jag tror man kan få problem här.

Brynäs slåss i första hand med HV71 om att undvika negativt kval och man är i dagsläget en poäng före, så precis som för hemmalaget är det viktiga matcher som väntar framöver.
Till matchen kommer man in med gott självförtroende då man tagit tre raka segrar, och då har man slagit Skellefteå, Malmö och nu senast Frölunda med 4-1 där man gjorde en klart bra insats.

Att det är bortais nu är ett minus i matchen, men man kommer med bra form samtidigt som det också finns kvalitet i Timashov, Larsson, Scott och Rödin, och det ska också nämnas att man vunnit två av tre möten inbördes under säsongen.
Kvist är avstängd i matchen.

Brynäs blir solklara underdogs i matchen och det är helt fel då Luleå borta inte alls är någon övermäktig uppgift, och jag går på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip