Speltips: Luleå - Färjestad

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-14 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.04
Tips: 1 hcp 0
Äntligen är SHL tillbaka och dessutom med dunder och brak! Under tisdagen har vi nämligen full omgång. Första matchen jag väljer att skriva om är mötet mellan Luleå och Färjestad. Färjestad kommer till denna match som favorit och det tycker jag faktiskt är fel med tanke på hur pass tunga Luleå ändå är på hemmais. Unibet betalar oss 2.04 på handicap 0 vilket innebär att vi får pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort. Spelet spelas som vanligt med den vanliga insatsen flat.

Luleå kommer till denna match efter uppehållet med gott självförtroende eftersom man avslutade spelet innan uppehållet med två fina segrar samt fyra segrar på dem fem sista matcherna. Luleå ligger för tillfället på en åttonde plats i SHL och det är väl ganska rättvist med tanke på den nivån dem hittills presterat på. Luleå har denna säsong spelat nio matcher på hemmais. Man har spelat smått otroliga fem oavgjorda matcher på dessa nio försök. Två matcher har man vunnit under ordinarie tid samt två förluster under ordinarie tid. Visst Luleå har haft rätt svårt att vinna på hemmais men samtidigt har man bara blivit utan poäng vid två tillfällen av nio, man är mycket svårslagna på sin hemmais. Luleå har spelat hyfsat i både PP och BP, inte jättebra men inte heller dåligt. Lagen har mötts en gång i SHL hittills denna säsong, då vann Färjestad med 4-2 på hemmais, men nu är det Luleås tur att vara hemma och det kommer bli en helt ny match. Jag tycker det är fel att Färjestad är favoriter borta mot Luleå hur bra man än varit hittills denna säsong.

Färjestad avslutade också spelet i SHL på ett fint vis, tre segrar på de avslutande omgångarna gör att man fortfarande är i toppen av tabellen, nu med samma poäng som Växjö men Färjestad har spelat en match mer och har sämre målskillnad. Som jag varit inne på tidigare så kommer jag fortsätta tjata om det, jag anser att Färjestad är lite överskattade. Visst man har verkligen levererar i inledningen av SHL och ligger också i toppen av tabellen men man har inte övertygat speciellt mycket om man kollar på lite underbebyggd statistik. Färjestad ligger i den totala tabellen enligt min corsi i botten av tabellen och kollar man på bortastatistiken är man ännu sämre där. Kort och gott så tycker jag verkligen inte att Luleå ska vara underdogs hemma mot Färjestad.

Match: Luleå - Färjestad
Spel: Luleå hcp 0
Odds: 2.04
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: Tisdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Luleå - Färjestad
Spela på Speltips Luleå - Färjestad
SHL-Grinder - 13 November 2017 - 18:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar