Tordagen bjuder på SHL-hockey där bland annat Luleå och Färjestad ska göra upp, och jag har hittat ett spel i matchen.

Luleå gick under tisdagen en tuff match mot Frölunda i CHL där slutresultatet blev 2-2, ett bra resultat att få med sig till hemmamötet.
I SHL har det gått riktigt tufft då man bara ligger på en elfteplats i tabellen, och sett till de sex senaste matcherna i ligan har det blivit fem förluster, vilket är riktigt svaga siffror.
Defensivt har man inte heller imponerat nämnvärt på slutet då man i de matcherna släppt in 23 mål under ordinarie tid, och här är känslan att man kommer behöva höja sig rejält.

I laget finns det flera toppnamn i Honka, Brännström, Lassinatti och Kempe. Den sistnämnda saknades senast men förväntas spela här. Även om det finns klass i laget så känns truppen inte alls lika bra som de bättre lagen i ligan, något jag tror vi får se här.

Färjestad har revansch att utkräva mot Luleå då man förlorat båda mötena denna säsongen, och faktum är ett man inte gjort ett enda mål, så jag räknar med ett rejält påkopplat Färjestad här.
Senast tog man en 3-4 seger borta mot Timrå där man hämtade upp ett 3-1 underläge till seger. Det var även lagets sjätte raka seger, så man är just nu ett av ligans formstarkaste lag.

Toppbacken Lennström har kommit tillbaka efter skada och han har gjort just sex matcher, så med honom i laget har man enbart segrar sedan återkomsten, något som säger en hel del om hans betydelse.
Framåt har man samtidigt Elie, Nygård, Nilsson och Lindqvist, så det finns massor av kvalitet i laget, och även om det finns frågetecken på en del spelare så bör man kunna ta poäng.

Jag håller Färjestad som det bättre laget i matchen och då även formen är på topp så ska man kunna störa Luleå trots bortais, och jag går på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip