Det är dags för Luleå att komma upp i nivå nu efter två förluster mot Frölunda. Som vi vet har Luleå gjort en monsterbra säsong och i denna match finns det verkligen ingenting annat än seger för Luleå. Skulle man falla idag så ser det oerhört mörkt ut, i så fall skulle Frölunda gå upp i en ledning med 3-0 i matcher och då är det nog tack och godnatt för Luleå. Jag tror inte att det kommer ske, Luleå kommer inte låta det ske rättare sagt. Jag kommer spela Luleå till 2.15 som vi i skrivande stund erbjuds på bet365 . Spelet tas med en flatinsats.

Det ser mörkt ut för Luleå efter de två inledande förlusterna mot Frölunda. De två inledande matcherna har varit riktigt tighta och nu tror och tycker jag det är Luleås tur att få vinna. Jag tycker oddset 2.15 på en Luleå-seger är ett fullt godkänt odds till kvällens fight. Luleå har varit snäppet vassare än Frölunda denna säsongen. Luleå har framförallt spelar oerhört bra defensivt. Men man har även haft en sylvass offensiv denna säsong som gjort att laget varit ett av de allra bästa i hela serien.

Återigen går jag mycket på psykologi, det har hittills fungerat bra i slutspelet och jag hoppas det kommer fortsätta så. Men Frölunda, som nu står på två raka segrar, man visste innan denna semifinal att man var ganska klara underdogs mot Luleå och helt plötsligt efter två bra matcher så står man där med en 2-0-ledning och allting bara flyter. Jag har väldigt svårt att se att Frölunda ska göra en tredje lika bra match och framförallt tror jag att Luleå kommer höja sig några snäpp inför deras andra hemmamatch i semifinalen. Luleå är givetvis oerhört förbannade och revanschsugna, dem kommer inte vika en tum i denna match, det tror jag däremot Frölunda kommer göra, kanske undermedvetet. Det kryper sig på en falsk-nöjd-känsla i såna här lägen, det känner jag igen från min egna sportkarriär och det är bland det farligaste som finns. Luleå kommer vara påkopplade 100% och således tror jag dem vinner och 2.15 är ett fullt godkänt odds.

Match: Luleå - Frölunda
Spel: Luleå
Odds: 2.15
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip