Kan tycka att under 4.5 mål är ett rimligt spel inför denna fight till 1.90. Det står oerhört mycket på spel inför båda lagen i denna matchen. Frölunda leder serien med 3-1 i matcher och får ikväll sin chans att avgöra detta. Jag tror det kan bli en avvaktande match där inget av lagen vågar riskera för mycket. Under 4.5 mål spelas hos Unibet , LeoVegas eller 888sport och i vanlig ordning tas spelet med en flatinsats.

Som sagt, Frölunda leder serien med 3-1 i matcher och jag har väldigt svårt att se att någon vågar riskera allt för mycket här. Redan i de inledande matcherna så har vi fått se prov på att båda dessa lagen vill hålla en rätt lugn matchbild. Jag tror det är mycket troligt att det blir så även inför denna fight, eller kanske speciellt inför denna fight. Fyra matcher har hittills spelats mellan dessa lag och de tre senast har blivit målsnåla tillställningar. Det är troligt att det blir mer målsnålt mot slutet i matchserierna då så mycket står på spel.

Nu är det återigen dags för match och det är Luleå som står för hemmaplansfördelen och jag tror vi kommer få se ett oerhört stabilt och tätt Luleå ikväll. Lite som man spelat under hela säsongen. All press ligger på deras axlar att vinna denna matchen och det tror jag även man kommer göra. Men det gäller verkligen att hålla tätt. I de tre senaste matcherna har Luleå lyckats göra tre mål på Frölunda vilket är oerhört svagt. Eftersom Luleå vet att Frölundas defensiv är mycket stark så antar jag att Luleå kommer fokusera på att hålla defensiven klockren inför denna match.

Tre av fyra matcher mellan dessa två lag har varit målsnåla, det skulle förvåna mig om fallet inte blev så i även denna match. Dessutom är båda lagen oerhört bra i BP och inte speciellt vassa i PP. Underspelet känns bra.

Match: Luleå - Frölunda
Spel: Under 4.5 mål
Odds: 1.90
Insats: Flat
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 19.30

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip