Tredje matchen går av stapeln i den högintressanta matchserien mellan Luleå och Frölunda, och här har jag hittat ett spel i matchen.

Luleå öppnade matchserien med en förlust där siffrorna skrevs till 3-6, och defensivt gick man inte att känna igen då man stod för en svag insats.
Man fick även Pontus Andreasson avstängd till match två, något som försvagade offensivenen en hel del.
Väl där tog man tillbaka hemmaplansfördelen då man vann på bortais med 2-4, och defensivt såg man bättre ut igen samtidigt som man stod för en riktigt bra match.

I avsaknaden av Andreasson så klev spelare som Brännström, Connolly och Shinnimin fram och visade vägen för laget.
Andreasson saknas även här men då man varit bra på hemmaplan under säsongen samtidigt som defensiven såg bättre ut igen så bör man kunna ta en ny seger här.

Frölunda kunde inte följa upp sitt fina spel från den första matchen senast då det blev förlust med 2-4, och framåt hade man det tufft mot Luleås defensiv.
I matchen stod Jan Mursak för en ful crosschecking, något som nog borde resulterat i en avstängning, men så blev inte fallet.
Nu är det nu bortamatch igen och även om man vann den första matchen på just bortais så har man inte alls varit lika starka som på hemmaplan då man bara slutade sexa i bortatabellen under grundserien.

Man har tidigare visat att det finns hög klass i spelare som Lasch, Spacek och Lenc för att nämna några, men då det både är bortaplan som gäller samt att man lär möta ett Luleå som lär vilja visa upp ett bättre spel för hemmapubliken här så är känslan att man får det för tufft.

Luleå visade att man håller en riktigt bra kvalitet även utan Andreasson i laget och nu när man vänder hemåt till Coop Norrbotten Arena så tror jag att man kommer göra en ny bra match, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT
This is the stats tab
This is the post tip