Omgång två för lagen i CHL och Luleå ställs mot tjeckiska Liberec, två lag som förlorade sina premiärer.

Luleå förlorade sin premiär med 2-3 efter straffar mot Augsburger. Man vände 0-1 till 2-1 och hade ledning inför sista perioden, men där gör gästerna 2-2 i powerplay med sju minuter kvar.
Henrik Stridh säger i en intervju att man kommer ha en rejäl revanschlusta och man vill vinna denna matchen för att få en okej start på gruppen.

Liberec åkte på en klart oväntad förlust i premiären borta mot Belfast där siffrorna skrevs till 5-4.
Men man visade inte upp något bländande spel och faktum är att Belfast vann skotten med 43-25, så det var inte på något sätt en orättvis seger.
Hudacek stod för två mål i matchen där han också hann med att missa en straff, och det är han tillsammans med framförallt Bulir och Birner som det gäller att hålla koll på.

Luleå är det bästa laget i gruppen och på hemmaplan tycker jag segerchansen ska vara riktigt bra mot ett Liberec som var oväntat svaga senast.

Speltips: 1 och jag investerar 3u // TT