Starka Luleå gästas av Malmö under torsdagen, och detta bör bli en ensidig historia.

Luleå kommer från en riktigt stabil insats senast då man slog Skellefteå borta med 0-4 i en match man också vann skotten med 22-37.

18-årige Jesper Wallstedt stod för en fin insats i kassen och han höll nollan för laget samtidigt som Emanuelsson och Connolly stod för en fin insats offensivt.

Detta var lagets fjärde seger på de fem senaste matcherna, så formen är helt på topp.
Nu är det hemmaplan och där har man också visat sig starka, och man har vunnit fem av sina sju matcher.

Malmö såg ut att gå mot en seger senast då man hade en 3-0 ledning tidigt i den andra perioden. Man tappade dock matchen då Linköping var bättre i slutet av matchen, och det gick till förlängning. Väl där stod Little för det avgörande målet, och det var självklart en riktigt tung förlust för Malmö.

Formen är också tveksam då man kommer till denna matchen med tre raka förluster där man i de två senaste matcherna tappat ledningar.
Det finns en del spets i truppen då man har spelare som Hersley, Veleno, Händemark och Bryggman i truppen, men det finns klart mer att kräva av några av dessa spelare.

Nu är det även bortaplan som gäller och där har man bara vunnit två av sina nio matcher, ett riktigt uselt facit, och nu ställs man mot riktigt tufft motstånd.

Luleå är det klart vassare laget i matchen och här tror jag man bara visar sig vara bäst, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip