Under torsdagen är det dags för Luleå att prova att göra det omöjliga, nämligen att slå Örebro som tycks vara totalt omöjligt. Men jag kan inte acceptera att dem ska vinna hela tiden, nu är det dags för dem att åka på en nit. Luleå till 1.87 spelas med en flatinsats hos Nordicbet eller Betsafe .

Luleå är makalöst starka just nu och då menar jag verkligen makalöst starka. Man ligger på delad andra plats med Frölunda, två poäng bakom Örebro och har nu alltså en oerhört bra chans att gå om Örebro. Att ta över förstaplatsen vid seger blir oerhört svårt då Frölunda möter Oskarshamn hemma som man borde köra över. Luleå har vunnit sex raka matcher, två i CHL samt fyra raka segrar i SHL. Om man kollar på Luleås tretton senaste matcher så har man vunnit alla förutom en match borta mot Växjö. Det är med andra ord en helt makalös form som Luleå sitter på just nu. Senast Luleå förlorade på hemmais var den femte oktober, helt otroligt att man hållit denna hemmasvit så länge, Luleå har just nu åtta raka hemmasegrar och jag tror det blir en nionde.

Örebro leder SHL, vem kunde tro det när serien började? Men ikväll ryker nog förstaplatsen, det tror jag verkligen. Luleå är sinnessjukt bra nu, men problemet är att Örebro är nästan lika bra. Örebro har tolv segrar i sina fjorton senaste matcher, minst sagt imponerande för vilket lag som helst, men just för Örebro så är det mer eller mindre overkligt imponerande.

Luleå är det bättre laget i grunden och så bra som man spelat den senaste tiden så tycker jag verkligen att Luleå ska kunna vinna denna matchen hemma och oddset 1.87 är helt klart spelvärt.

Match: Luleå - Örebro
Spel: Luleå
Odds: 1.87
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: Torsdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip