3.65 gånger pengarna på fina fina Rögle borta mot Luleå. Nej du, det köper jag inte alls. I min bok är det ett givet spel. Spelet hittas hos Nordicbet eller Betsafe och spelas med en flatinsats.

Luleå är inne i en mycket fin period för tillfället. Luleå har fyra raka segrar i sina fyra senaste SHL-matcher och det dessutom mot tufft motstånd. Det är inget snack om saken, Luleå är kanske SHL:s hetaste lag just nu. Luleå ligger för tillfället på femte plats i tabellen efter 14 spelade omgångar.

Men här är poängen, Rögle är nämligen inte så pjåkiga dem heller. Den senaste perioden har förvisso varit lite tyngre. Tre förluster i sina fem senaste matcher har det blivit för Rögle. Dock fick senast Rögle ett rejält trendbrott när man bortaslog Djurgården med hisnande 5-1! Det kan man verkligen kalla ett uppsving från en lite sämre period. Rögle ligger på andra plats i tabellen på samma poäng som Frölunda. Rögle har dock spelat en match mer än Indianerna.

Rögle slog Luleå på hemmais tidigare denna månad när lagen möttes för första gången säsongen 19/20. Rögle är dessutom klart bättre när det kommer till specialteams. Givetvis ska Luleå vara favoriter, men inte så grova favoriter som man är nu om ni frågar mig. Ett rimligt odds är kanske 3.15 på Rögle. 3.65 är way way för högt.

Match: Luleå - Rögle
Spel: Rögle
Odds: 3.65
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip