Två av seriens hetaste lag möts under tisdagskvällen när Luleå och Rögle drabbar samman. Jag tycker att oddset är alldeles för högt på bortalaget av flera anledningar och kommer givetvis därför att spela Rögle att vinna matchen under ordinarie tid. I skrivande stund erbjuds vi 4.00 gånger pengarna på att Rögle vinner matchen under ordinarie tid. Det spelar vi med en flatinsats.

Luleå har mer eller mindre redan vunnit serien. Det är fem omgångar kvar och Luleå leder serien med elva poäng. Dessutom har Luleå en överlägsen plus/minus-statistik så om ni frågar mig så är detta redan avgjort. Jag tror att den känslan borde ha smugit sig in i Luleås omklädningsrum också. Man borde börja dra ner på tempot snart och fokusera 100% på slutspelet. Luleås form är dock mycket bra, inget snack om saken, sex segrar i de sju senaste matcherna ska man verkligen inte skoja bort. Jag tycker dock oavsett att Rögle inte ska stå fyra gånger pengarna borta mot ett Luleå som bör ha lite bristande motivation.

Rögle kommer till matchen med en mycket fin form. Åtta segrar har det blivit i de tio senaste matcherna, så det är inget snack om saken, Rögle är i en glödande form. Rögle har dessutom oerhört mycket att spela om. Just nu ligger man på fjärdeplats i serien och det är väldigt viktiga placeringar att spela om i de resterande omgångarna. Det absolut viktigaste är givetvis att komma top-6 i serien, men det finns även mycket goda möjligheter att komma tvåa i serien och få de bästa tänkbara förutsättningarna till att nå en final. Rögle är dessutom tillsammans med Färjestad det laget som är allra bäst när det kommer till specialteams, inte omöjligt att Rögle vinner matchen där.

Match: Luleå - Rögle
Spel: Rögle
Odds: 4.00
Insats: Flat
Bolag: Unibet , 888sport , Casumo , LeoVegas
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip