Vi bjuds på toppmatch i SHL under torsdagen då Luleå tar emot Rögle, och här har jag hittat ett spel.

Luleå förlorade senast mot Linköping på bortaplan efter förlängning med 2-1 där de två sista perioderna blev mållösa, och visst ska man kunna prestera bättre än man gjorde.
Innan dess blev det dock fem raka segrar där tre av matcherna gick till förlängning eller straffar, så formen är bra i laget.

I truppen finns det flera starka namn där man defensivt har Lepistö och Honka, två spelare som båda spelat i NHL, och de har också gjort det bra för laget.
Framåt har man spelare som Omark, Komarek och Fröberg så laget tillhör ett av de bättre i ligan. Man ställs dock mot tufft motstånd och det lär krävas en bättre match än man gjorde senast för att gå vinnande ur matchen.

Rögle kommer närmast från match i CHL där man var nere och mötte Sparta Prague i Tjeckien. Där blev det en seger med 2-5 och man har således skaffat sig ett bra resultat inför returen på hemmaplan.
I SHL har man dock förlorat fyra av sina tio senaste matcher, något som kanske inte ser så bra ut. Man har dock tagit poäng i tre av de fyra matcher man förlorat och där har man gjort sena mål, något som visar på en styrka då man aldrig ger upp.

I laget hittar vi Tambellini som fortsätter se ruskigt bra ut för laget och nu senast gjorde han två poäng i matchen mot Sparta Prague.
Utöver honom har man spelare som Everberg, Bengtsson, Gelinas och Bristedt, så precis som hemmalaget tillhör man de bästa lagen i ligan, och jag tror absolut man kommer utmana Luleå här.

Luleå har visar bra form på slutet och man kliver in som klara favoriter i matchen. Rögle har dock visat sig svårslagna, och känslan är att man kommer stå upp bra i matchen, vilket kan resultatet i nya poäng in på kontot.

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip