Toppmatch i SHL när Luleå och Skellefteå ska göra upp under tisdagen, och här tror jag på en målrik match.

Luleå ligger på en andraplats i tabellen och man försöker jaga ifatt serieledarna Rögle, och skulle man ta tre poäng här är man bara en poäng ifrån inför den sista omgången.
Man kommer även med fin form till matchen då man segrat i fem av de sex senaste, så man kommer säkert komma ut och göra en ny bra match.

Man har en hel del offensiv kraft i Omark, Tyrväinen och Andreasson samt en poängstark back i Lepistö, så man lär få en hel del lägen i matchen.
Målvaktssidan är även den bra, men här ställs man mot ett lag med hög kvalitet framåt, och ska man vinna matchen behöver man nog näta flera gånger om.

Skellefteå hade en tung period i början av mars då man bara tog en seger på fem matcher. Därefter har det dock sett klart bättre ut och i de tre senaste matcherna har man vunnit samtliga där man även gjort elva mål framåt.
Man har fortsatt chans på serieseger, men visst ska det mycket till. I första hand försöker man ta andraplatsen, och vid seger här går man om Luleå
inför den sista omgången.

Johnsson, Lindström, Möller, Karlsson och Hugg är bara några av de offensivt skickliga spelarna i laget och man har helt klart kunnande att knipa segern i matchen, men då hemmalaget även dem har en stark offensiv så lär man behöva göra en del mål.

I samtliga tre möten under säsongen har det slutat med minst sex mål i matcherna och här tror jag på ytterligare en målrik batalj, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip