Speltips: Luleå - Växjö

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-21 15:15
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.80
Tips: 1
Det är dags för match mellan Luleå och Växjö där jag tycker man undervärderar Luleå från bolagens sida. Jag tycker detta är en väldigt jämn match på förhand och tycker därmed det finns spelvärde att hämta på hemmalaget Luleå. Jag spelar den raka ettan till 2.80 hos Williamhill, vill man vara på den lite mer säkra sidan fungerar insatsen tillbaka vid oavgjort jättebra till 2.00 eller högre.

Luleå har hittills denna säsong ännu inte lyckats vinna på hemmais efter ordinarie tid, men nu måste det vara dags snart! Man har blivit bättre på alla vis sedan den förra säsongen efter att Bulan kommit in och gjort laget otroligt mycket mer stabilt. Luleå har hittills på sina tio matcher i SHL spelat sex stycken oavgjorda vilket är ganska spektakulärt. En stor anledning varför man hittills inte lyckats vinna så många matcher är för att man har varit så makalöst svaga i powerplay och boxplay. Man är faktiskt näst sämst i serien i dessa spelformer och det är det som oroar mig inför denna matchen när man ska möta seriens bästa powerplay/boxplay. Luleå har dock verkligen imponerat i spelet fem-mot-fem och ser väldigt solida ut. Luleå drar inte på sig speciellt mycket utvisningar heller så det bör inte bli den avgörande faktorn denna matchen. Luleå känns otroligt tunga denna säsongen och det har dem också visat genom att alltid spela jämna matcher, det ska mycket till för att man ska vinna mot Luleå, hittills denna säsong har den bidragande orsaken varit PP/BP så om bara Luleå håller sig på isen i denna match tycker jag att man är favoriter till att vinna.

Växjö går väldigt bra i SHL och ligger tvåa i serien bakom Färjestad. Jag tycker dock som sagt att dem är lite övervärderade i denna match, har svårt att se att dem ska vara favoriter borta mot Luleå som Luleå sett ut i år. Visst man har ett oerhört mycket bättre PP/BP men Luleå har varit vassare i fem-mot-fem. Det är trots allt lite svårt att sätta fingret på exakt hur bra Växjö är just nu för den senaste tiden har man slagit alla svaga lag samtidigt som man förlorat mot dem starkare lagen. Två torskar på de fem senaste matcherna mot Djurgården och Malmö och vinsterna har kommit mot svaga motstånd i Mora och Karlskrona två gånger om. Jag skulle absolut inte säga att Växjös form är optimal nu och om man då ska åka upp till Luleå för att möta mycket tunga Luleå måste mycket mer stämma än de gjort den senaste tiden. Jag tycker bara helt enkelt att det är fel att Växjö är favoriter i denna match.

Match: Luleå - Växjö
Spel: Luleå
Odds: 2.80
insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Luleå - Växjö
Spela på Speltips Luleå - Växjö
SHL-Grinder - 21 Oktober 2017 - 12:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Portugal - Marocko
Fotboll - VM 2018 - 1 & över 2,5 mål
2.65
15:00  Cilic - Muller
Tennis - ATP Queens - Mul hcp +3,5 games
1.85
17:00  Uruguay - Saudiarabien
Fotboll - VM 2018 - Uru vinna båda hl
2.12
20:00  Iran - Spanien
Fotboll - VM - Under 9,5 skott
1.92
20:00  Iran - Spanien
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 2,5 mål
2.11
17:00  Frankrike - Peru
Fotboll - Fotbolls-VM - 2 asian hcp +1,5
1.62
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotboll - VM 2018 - 1 vinna och hålla nollan
1.66
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 0,5 mål 1:a hl
2.40
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar