Fint möte under tisdagseftermiddagen där Metallurg Magnitogorsk och Barys Astana drabbar samman, och detta kommer bli en roligt match att kolla på.

Metallurg Magnitogorsk kommer från en 0-2 seger borta mot Riga senast, ett Riga som oftast spelar tätt bakåt och i denna match var det inte annorlunda. På hemmaplan brukar man ösa på offensivt och man har gjort 83 mål på 25 hemmamatcher, och det är inte konstigt när man har spelare som Ellison, Kulemin, Rasmussen och Mozyakin för att nämna några. Det är väldigt tätt mellan platserna 2-5, och segrarna är viktiga nu, speciellt då Barys Astana bara är en poäng efter med en match mindre spelad.

Barys Astana har precis som hemmalaget en riktigt fin offensiv, och man är ett av lagen som gör flest mål. Man snittar över tre mål per match, och i laget har man spelare som Petersson, Cormier och Frattin, där det såklart även finns flera namn. Man kommer från en 1-0 seger efter förlängning mot Salavat Ufa, en match gästerna kunde tacka Metsola för poängen då han räddade 44 av 45 skott, så lägen fanns helt klart för Barys Astana.

Med flera offensivt skickliga spelare i båda lagen så hoppas jag att man bjuder på en sevärd match, och räknar med att vi får se en offensiv hockey med många mål.

Speltips: Över 5 mål asian hcp och jag investerar 3u Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip