Metallurg Magnitogorsk gästas av Salavat UFA under eftermiddagen och vi har ett fint möte att se fram emot.

Magnitogorsk kommer in i matchen med tveksamheter då man senast blev nollade hemma mot Sibir Novosibirsk, en match man förlorade 0-2. Nu har man gjort en del starka matcher tidigare under säsongen, men efter en sådan här förlust kan vara jobbig att gå in med i en sådan här match, speciellt med tanke på hur bortalaget spelat på slutet.
Ellison levererar för laget i vanlig ordning och inga konstigheter där. Man har plockat in Rasmussen och Varfolomeyev till denna säsongen och laget känns som en outsider till titeln senare under våren, men man har en bit till de bästa lagen.
Man har bara vunnit hälften av sina hemmamatcher där man förlorat mot lag som just Sibir Novosibirsk, men även Dinamo Riga har gått segrande ur denna borg denna säsong och lite mer stabilitet i laget kan jag önska.

Salavat UFA har jag blivit förtjust i under början av säsongen här. Senast blev man visserligen nollade i 1-0 förlusten mot Yekaterinburg, men just det laget är ett monster för tillfället och är obesegrade efter 18 matcher. Man var minst lika bra som laget trots bortaplan, och man kunde lika väl ha vunnit den matchen. Innan dess så hade man tre raka segrar och formen är fortsatt bra.
Den lille trollgubben Omark blixtrar fortfarande till med någon underbar passning eller dragning samtidigt som han fortsätter levererar poäng efter poäng, säsong efter säsong. Jag väntar fortfarande på att Tkachev ska få ordning på formen här, för normalt sett är han klart bättre än han visar för tillfället.

50/50 match? Nja, jag gillar hur UFA presterat sista tiden och håller dem som knappa favoriter i matchen.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 3u hos 888sport , LeoVegas eller Unibet // TT

This is the stats tab
This is the post tip