Onsdagen bjuder på en riktigt fint möte i KHL mellan Magnitogorsk och Omsk, och här tror jag på en riktigt sevärd match.

Magnitogorsk har öppnat säsongen starkt med fyra segrar efter fem spelade matcher. Förlusten kom mot Salavat Ufa med klara 2-7, och där visade man upp ett otroligt svagt försvarsspel.
Nu senast blev det 4-0 mot ett beskedligt motstånd i Niznekamsk, och man gjorde en stabil insats.

Man har trots de fina resultaten stundtals sett svajiga ut defensivt i flera matcher, och nu när motståndet är tufft så kommer man inte ha råd att göra några misstag.
Kikar man på truppen så har man starka namn i Maillet, Leipsic och Chibisov som samtliga är vassa framåt. Kollar man även på hur man presterat offensivt så har det sett bra ut, och här bör man kunna fortsätta hota motståndarnas försvar.

Omsk har öppnat säsongen med tre segrar och två förluster, men då har man mött lag som Jokerit, Dynamo Moskva samt Cska Moskva, så motståndet har varit tufft.
Till denna matchen har man två raka förluster i ryggen då man förlorat med 5-2 mot Dynamo Moskva samt 2-3 mot Jokerit, så här lär man vara ute efter en seger, men då lär det krävas en del mål då defensiven överlag sett svag ut.

Kikar man på truppen så finns det dock hög kapacitet i nyförvärvet Cehlarik som hunnit med att göra sju poäng hittills. I övrigt så har man spelare som Knight, Tolchinsky och Yakupov för att nämna några, så framåt ser man starka ut, och här bör offensiven fortsätta kunna leverera.

Magnitogorsk har sett bra ut inledningsvis och man bör kunna fortsätta spela en bra ishockey. Man möter dock ett Omsk som även dem håller en riktigt hög nivå, speciellt offensivt, något bör kunna bädda för en målrik historia, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip