Malmö och Djurgården ska göra upp i en otroligt viktig match under tisdagen, och här har jag hittat ett spel.

Malmö ligger på en tolfteplats i tabellen vilket betyder att man ligger precis ovanför negativt kval, så det går inte säga annat än att denna matchen är av stor vikt då man fortfarande riskerar att få spela för sin överlevnad i SHL. Här möter man just Djurgården som är laget som jagar bakom och skulle gästerna vinna har man bara en poäng tillgodo, något man absolut inte vill riskera.

Ser man på formen så är den riktigt bra då man vunnit fyra av de fem senaste matcherna, och nu senast slog man tufft motstånd i form av Frölunda med 1-3 på bortais.
Här är motståndet enklare och då man har hemmapubliken i ryggen samtidigt som det finns skickliga spelare i Söderberg och Händemark så bör segerchansen vara god i matchen.

För Djurgårdens del är detta en otroligt viktig match då man vid förlust blir klara för negativ kval, så det är en väldigt mycket som står på spel, något som kan smyga sig in hos spelarna.
Formen har annars varit bra på slutet då man precis som hemmalaget vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Nu senast blev det dock en tung förlust mot Örebro med 0-3, vilket gjorde att Malmö kunde dra ifrån i tabellen.

Man har en spelare i Marcus Sörensen som är inblandat i det mesta offensivt, och han har också gjort 43 poäng på 45 matcher hittills.
I övrigt finns det flera bra spelare i laget, men skulle man hamna i underläge kan spelet lätt låsa sig, och Jag tror man får det tufft här.

Malmö har hemmapubliken bakom sig i denna viktiga match och då man även sett formstarka ut på slutet tror jag att man går ut och gör en ny bra match, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip