Malmö och Frölunda ska mäta sina krafter i match nummer två i kvartsfinalserien. Denna gången är det Malmös tur att spela på hemmais efter att Frölunda vunnit med 4-0 i Scandinavium i lördags. Jag tycker helt klart att värdet ligger på hemmalaget inför detta möte. I skrivande stund betalar raka ettan 2.75 hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe och det tycker jag helt klart är värt att klicka med en flatinsats.

Malmö förlorade som sagt det inledande mötet mot Frölunda med 4-0 efter att Frölunda avgjort matchen i den första perioden där samtliga mål kom. Nu är det ny match, den förra matchen är glömd och det är dags för Malmö att spela på hemmais. Jag tror inte alls att detta kommer bli en walk in the park för Frölunda. 2.75 på Malmö anser jag verkligen är ett för högt odds. I de två tidigare matcherna denna säsong då Malmö spelat hemma mot Frölunda har man stått runt 2.45, vilket jag tycker är ett klart rimligare odds.

Malmö är seriens tredje bästa lag på hemmais. På 26 spelade hemmamatcher har Malmö tagit 56 poäng, det är oerhört starkt och det är givetvis något som Malmö tar med sig inför denna fight. Man vet att man är starka hemma och känner sig verkligen trygga med att spela på hemmais.

Malmös fyra senaste hemmamatcher i SHL har slutat med 12/12 möjliga poäng, med andra ord går Malmö in med en mycket fin känsla inför denna hemmamatchen mot Frölunda.

Jag skulle säga att denna matchen är en 50/50 och därav är det mycket fint värde på hemmalaget till 2.75 hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe !

Match: Malmö - Frölunda
Spel: Malmö
Odds: 2.75
Insats: Flat
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip