Dags för match mellan Malmö och Frölunda. Malmö fick ett uppsving senast borta mot Brynäs, men jag kan inte se hur Malmö ska klara av Frölunda trots alls. Ett spel på att Frölunda vinner matchen under ordinarie tid betalar i skrivande stund 2.28 gånger pengarna och det tycker jag är ett fullt godkänt odds på bortalaget. Spelet hittas hos Unibet , LeoVegas & 888sport och tas som vanligt med en flat.

Malmö tog som sagt en fin seger borta mot Brynäs senast när man vann med 5-2. Innan det var senaste segern hemma mot Oskarshamn, men innan dessa segrar har det varit mycket tungt. Fem förluster i de sju senaste matcherna är Malmös facit. Dessutom ser man ett ganska tydligt mönster, mot lag som Brynäs och Oskarshamn kan man vinna, men när man stött på tuffare motstånd så har det mer eller mindre blivit idel förluster. Dessutom har de flesta förlusterna varit med stor marginal, bland annat mötte Malmö Frölunda på bortais och då blev det förlust med klara 4-1. Malmö ligger på nionde plats i tabellen.

Frölunda... Vart ska man ens börja, herregud vad detta lag slaktar för tillfället. Serieledare med en match mindre spelad än Rögle som ligger tvåa. Det är inget snack om att Frölunda är SHL:s klart bästa lag för stunden. Och deras winningstreak är nästan läskig att titta på. Efter slakten hemma mot Skellefteå senast så har Frölunda NIO raka segrar. Senaste förlusten kom mot Rögle på hemmais och innan den förlusten hade man fem raka segrar och dessutom samtliga trepoängare. Frölunda har alltså fjorton segrar i sina femton senast spelade matcher, helt galet. Frölunda har dessutom bara förlorat en enda bortamatch denna säsong, något som givetvis talar ännu mer för detta spel.

Frölunda känns numret för stora för Malmö här trots att man spelar hemma. Tvåan spelas.

Match: Malmö - Frölunda
Spel: Frölunda
Odds: 2.28
Insats: Flat
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport .
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip