Tisdagen bjuder på match mellan Malmö och Frölunda, och här tror jag på en del mål i matchen.

Malmö ligger näst sist i tabellen och man har bara plockat sex poäng på sex matcher.
Det är framförallt målskyttet som varit orsaken till den låga poängskörden då man bara gjort 13 mål hittills, och där har man fyra mål upp till Växjö som gjort näst minst mål.

Nu är det hemmaplan och det ser jag som en fördel, speciellt då Frölunda haft rätt dålig utdelning på resande fot.

I laget finns spets i Händemark, men han har inte riktigt kommit igång och det är en spelare som normalt håller en riktigt hög kvalitet.
Man har absolut trupp nog att kunna hota framåt i matchen, och man bör kunna få in ett par puckar i matchen.

Frölunda har varit omutliga på hemmaplan och där har man tagit 14 av 15 möjliga poäng. Nu är det dock bortaplan som gäller och där har man bara skrapat ihop tre poäng på tre matcher, och där finns det klart mer att hämta hos ett starkt Frölunda.

Senast så blev det en 3-0 förlust borta mot Färjestad, och där visade Arvid Holm upp ett starkt spel i kassen hos hemmalaget. Man hade en del bra lägen i matchen, men man var helt enkelt inte tillräckligt effektiva framåt.

Truppen håller hög nivå och med spelare som Lundqvist, Carlsson, Raymond och Hjalmarsson i laget så kan man hota samtliga lag offensivt, och här bör man kunna trycka in en del puckar.

Frölunda håller en högre nivå än vad Malmö gör och man kommer in som berättigade favoriter. Jag tror dock det kommer krävas en del mål för att vinna matchen, och jag väljer således att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 1u till 1.60 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip