Det är dags för match i SHL mellan två lag i SHL som har två helt olika form. Malmö har en starkt nedåtgående trend samtidigt som Frölunda flyger för stunden. Jag kommer att spela på bortalaget här till 2.29 under ordinarie tid. Spelet hittas hos Nordicbet och tas med en flat.

Malmö har som sagt varit svaga den senaste tiden i SHL. Man har haft ett medeltufft spelschema men har trots det endast lyckats skrapa ihop tre av femton möjliga poäng i de fem senaste omgångarna. Malmö blev helt utan poäng mot Rögle, Luleå och Linköping. I de två senaste omgångarna har det efter ordinarie tid varit oavgjort mot Skellefteå borta och nu senast Brynäs hemma, Skellefteå en extra poäng och en förlust mot Brynäs. Nu är det dags att möta superstarka Frölunda och jag tror minst sagt att det kommer bli tufft här.

Frölunda är så jävla bra nu. Man toppar SHL och det helt välförtjänt. Frölunda har som sagt den senaste tiden varit maskiner och det har verkligen lönat sig poängmässigt. Frölunda har vunnit 10 av sina 11 senast spelade matcher, 2/2 i CHL samt 8/9 i SHL. Oerhört starka papper. Både det offensiva och det defensiva spelet har varit otroligt bra och det är inget som tyder på att det inte ska fortsätta. Jag tror man kommer slå Malmö borta och jag tycker att oddset bör vara runt 2.15, därav finns spelvärde att hämta.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip