Malmö och Frölunda ställs emot varandra i Malmö Arena under lördagen, och här har jag hittat ett spel i 1x2 marknaden.

Malmö stod för en knall i säsongspremiären då man tvålade dit Skellefteå borta med 2-5, en seger som helt klart imponerade.
Nu senast såg man ut att fortsätta segertåget då man hade 3-1 mot nykomlingarna HV71 i mitten av den tredje perioden. Gästerna dock både reducerar och kvitterar innan man även avgör på straffar, och Malmös åkte på sin första förlust.

Till denna matchen är det Frölunda som gäller och det är en riktigt tufft match som väntar, och även om man öppnat säsongen bra så tillhör man ett av de svagare lagen i ligan.

Frölunda fick stryk av Timrå i premiären efter straffar trots att man fick iväg dubbelt så många skott på mål som gästerna.
Senast tog man dock sin första seger när Örebro besegrades med 4-2, och en stor del i segern var den andra perioden där man vann med 3-0. Man har dock klart mer kvalitet än man visat hittills, så det var starkt att vinna matchen.

Värvningen av målvakten Lars Johansson är riktigt bra och där sitter man på en högklassig målvakt som gjort flera väldigt bra säsonger.
Samtidigt har man förstärkt laget med bland annat backarna Petteri Lindbohm och Tom Nilsson samt offensiva spelare som Innala och Greco. Man har även kvar flertalet spelare från förra säsongen som Radan Lenc, Jan Mursak och poängkungen Ryan Lasch, så man tillhör helt klart ett av de bättre lagen i ligan, och i mina ögon borde man vara större favorit mot Malmö än vad man är.

Malmö fick se sig besegrade av nykomlingarna HV71 senast och nu stöter man på ännu vassare motstånd i Frölunda, en klart tuff uppgift på förhand, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT