Malmö spelar under lördagen hemma mot HV71, jag tycker helt klart att Malmö ska ha fina möjligheter att vinna här. Oddset är för tillfället helt jämna hos bet365 och det tycker jag är fel. Jag kommer således spela Malmö att vinna matchen till 2.45 gånger pengarna och spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats.

Malmö kommer från två mycket fina matcher inför kvällens match. Först bortaslog man just HV71 med 4-1 på bortais, detta följdes upp med att i tisdags slå Djurgården med 4-0 på hemmais. Malmö hade innan dessa två segrar en riktigt tung period bakom sig med fem raka matcher utan seger. Nu är man dock tillbaka på vinnarspåret och efter att dessutom ha slagit HV71 på bortais så sent som i tisdags så kommer man nog in till denna match med ett riktigt fint självförtroende. Jag tycker att oddset på ett hungrigt Malmö hemma inte ska vara så högt som 2.45 gånger pengarna.

HV71 har också en rätt fin period bakom sig. I sina elva senast spelade matcher så har det blivit åtta segrar. Det är inte bara en ganska fin period, utan en väldigt fin period. Dock så blandar och ger man en hel del. HV71 har som jag var inne på nyligen förlorat mot Malmö med 1-4 på hemmais som givetvis är en rejäl plump. Dessutom så föll man alldeles nyligen mot Luleå med 0-4 på hemmais, så självförtroendet är nog trots allt inte på topp inför denna matchen.

Malmö på hemmais mot ett HV71 som blandar och ger. Jag tycker helt klart att Malmö ska vara favoriter inför denna match och därför kommer jag såklart spela Malmö att vinna matchen till fina oddset 2.45 gånger pengarna.

Match: Malmö - HV71
Spel: Malmö
Odds: 2.45
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 15.15 lördag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip