SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dags för Malmö att gå upp mot Leksand, och här har jag en idé i matchen.

Malmö ska här göra seriepremiär, och man ställs emot Leksand.
Under försäsongen så har man spelat sju matcher, och av dessa har tre stycken slutat med seger.

Man har gjort en del mål framåt, och i de två sista matcherna så har man gjort tio mål mot Växjö, starkt trots att det är träningsmatcher.

Nu är det seriepremiär och truppmässigt så tycker jag inte man skrämmer sina motståndare, och framåt är det Händemark i spetsen följt av Westerholmarna.
I kassen har man Alsenfeldt, och där är man starka.

Leksand har gjort åtta matcher under försäsongen och det har slutat med två segrar. Det är inget vidare facit, men man har en del nyförvärv som nu fått tid att spela ihop sig, och man kommer bara bli bättre och bättre.

Senast var det seriepremiär mot Skellefteå och där såg det ut att gå mot en förlust efter 60 minuter då man låg under med 1-4 med bara 5,5 minut kvar att spela. Man gjorde dock en grym upphämtning, och man kvitterade med bara nio sekunder kvar av matchen efter en lysande tredjeperiod.

Just nyförvärven har imponerat stort, och linan med Camper, Hrivík och Cehlarik såg bra ut.
Även backen Caito som gjorde det riktigt bra i finska ligan förra säsongen har sett bra ut, och man har plockat in bra spets i laget.

Här tycker jag Malmö blir lite väl stora favoriter i matchen och jag tror absolut Leksand kan hota då man fått in riktigt bra nyförvärv, och jag väljer att gå på skrällen i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 2.90 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip