Kvällens enda match i SHL står Malmö och Leksand för, och jag tycker det är fördel gästerna i matchen.

Malmö kommer från en 5-1 seger mot Linköping senast där det inte var något snack, och man skapade klart flest lägen i matchen. Nu är dock inte Linköping något stentufft motstånd, och här ökar nivån rejält.
Kollar man på formen så har man bara tagit en trepoängare på de nio senaste matcherna, något som helt klart inte imponerar, och man har inte sett lika bra ut som gästerna.

Carl Söderberg fortsätter att leverera för laget och han ligger i toppen av poängligan, och där har man en spetsspelare.
Man har även spelare som Händemark, Bouma och Ryan som har fina meriter, så där finns det kvalitet, men jag tror man får det tufft mot ett av ligans formstarkaste lag.

Leksand tog en 3-0 seger mot Timrå senast där man inte gjorde en av sina bästa matcher, så det var starkt att man vann även om motståndet var svagt.
Spelmässigt har det dock sett riktigt bra ut då man tagit poäng i tolv raka matcher i SHL samtidigt som man vunnit tio av dessa, så det är något som helt klart imponerar.

I laget har man väldigt bra spets offensivt i Veronneau, Ruohomaa, Camper och Kloos som samtliga sett bra ut, och de två förstnämnda ligger i toppen av SHL.s poängliga.
Man har även Calle Själin defensivt som tagit rejäla kliv i år samtidigt som man har Kaskisuo i kassen, så laget är starkt och då man förlorade det senaste mötet mot Malmö så lär man vara riktigt sugna på revansch.

Malmö kommer från en seger mot Linköping men här ställs man mot klart tuffare motstånd då man möter ett väldigt formstarkt Leksand, och jag tror mest på gästerna i matchen.

Speltips: 2 hcp 0 (pengarna tillbaka vid oavgjort), och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip