Hejsan! FREDAG, satan vad skönt och mycket hockey på menyn. Dock blev det inga vidare framgångar igår de Linköping bara klarade 1-1 hemma mot Leksand och reken gick förlorad till @1.826 med 4/5U. Som tur var satt det andra spelet som var HV71 +0 borta mot Färjestad till @2.04. Dagen slutade med -0.96 units. Tråkigt, men inte alls så farligt.

Idag kommer jag för ovanlighetens skull ta ett spel som droppat en del. Alltså ett spel där oddset gått ner ganska mycket, men jag tycker fortfarande att det är lite värde kvar på Malmö hemma mot Örebro. Jag kommer därför ta ett spel på Malmö med lite högre odds än i vanliga fall, samtidigt som jag sänker insatsen lite. Jag spelar Malmö -1.5 till @2.60 hos Pinacle med 2/5U.

Malmö:
Malmö, vilken start, man har alltså inlett SHL med sex raka segrar och leder serien stort med 18/18 poäng. Jag tror man har väldigt stor chans att ta hem även denna match då man möter ett Örebro i kris. Trots att man tog sin första seger i den senaste omgången var det ändå inget bländande spel man visade upp. Man tog en krigarseger borta mot Leksand. Det mesta stämmer för Malmö, eller ja det är såklart det gör det om man vunnit alla matcher. Det viktigaste för Malmö är att deras storspelare levererar. Thuresson och Filppula har gjort poäng i fem matcher i rad, det är såklart oerhört viktigt. Malmö spelar så oerhört bra och jag tror verkligen att laget har pratat otroligt mycket om att dem har ett "enkelt" spelschema nu i dagarna och att man verkligen behöver dessa poäng vid säsongens slut. Jag tror vi kommer få se ett lika bra Malmö som de andra matcherna, det är ingenting som talar för något annat.

Örebro:
Ja, Örebro är ju nästan motsatsen mot Malmö. Man har endast spelat in de två poäng som man tog senast mot Leksand. Innan det hade man förlorat de tre inledande matcherna. Man har en oerhört jobbig skadelista med Joakim Andersson, Martin Johansson, Michael Haga, Gustav Backström och Gustaf Franzén. Dessutom kommer man få klara sig utan Kent Johansson som sa upp sig i början av denna vecka. Örebro har inte fått igång något eget spel i de inledande matcherna och det känns tufft för dem även ikväll mot ett Malmö som självklart har världens bästa självförtroende och genomtidernas skönaste känsla i kroppen inför denna match. Annat läge för Örebro med tränaren osv. Blir tufft ikväll!

Match: Malmö-Örebro
Spel: Malmö -1.5
Odds: @2.60
Insats: 2/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip