Hallå!

En tyngre loss igår på MODO -1 som ledder med 4-2 i den tredje perioden men släppte in 4-3 med sju minuter kvar sedan släppte man även in 4-4 med 50 sekunder kvar och spelet gick förlorat. Men upp på hästen direkt för nu ska gårdagens förlorade units förhoppningsvis vinnas tillbaka! Jag har sedan tidigare placerat ett spel på twitter som jag verkligen gillar men har även ett annat spel som jag gillar inför kvällen och det är överspelet mellan Malmö och Leksand. Jag har klickat över 5 mål hos Pinnacle som betalar oss 1.99 och då får vi pengarna tillbaka vid exakt 5 mål. Detta spel tas med 3/5U.

Malmö:
Ja, detta Malmö, som dem spelat i säsongsupptakten. Leder SHL efter 5 omgångar med maximala 15/15 poäng. Men någon gång lär väl denna segersvit brytas. Jag har ändå svårt att se att den ska brytas ikväll mot Leksand som känns väldigt svaga, men man vet ju aldrig. Jag var tidigare idag inne på att spela Leksand +2.5 till 1.78 men jag väljer att trots allt inte spela det utan riktar istället in mig på ett överspel. Malmö har visat väldigt fin offensiv kraft men släppte senast in 6 puckar i derbyt mot Rögle. Några såna siffror lär vi inte se ikväll men en del mål kan det absolut bli. Malmö har som sagt väldigt fin offensiv för tillfället och möter seriens svagaste försvar.

Leksand:
Leksand lyckades nypa sitt första poäng i SHL 2016/2017 i lördags då man förlorade mot Örebro med 2-3 efter OT. Dalaklubben ledde matchen med 2-0 men tappade som sagt tillslut och förlorade. Detta var ju såklart ändå oerhört mentalt viktigt för Leksand som nu kan släppa den jobbiga tanken om att dem inte har några poäng i SHL. Nu måste man bygga vidare på detta och börja samla lite poäng innan man hamnar alldeles för långt efter. Trots att Malmö nu ligger etta i serien så tror jag ändå att Leksand känner att Malmö är ett lag som man ska kunna slå om man har en bra dag. Jag har även tidigare idag varit inne på ett Leksand kan göra två mål till cirka 1.90, men då gillar jag detta spel betydligt mer. Skulle Leksand nu lyckas trycka in några puckar så borde överspelet sitta det med plus att vi har chansen att få push om Malmö skulle vinna med ex 4-1. Det blir i vilket fall en väldigt intressant match som känns kunna bli målrik. Ett desperat Leksand mot ett lag i monsterstim som lyckas vinna och göra mål hur dem än bär sig åt!

Match: Malmö-Leksand
Spel: Över 5 mål AH
Odds: @1.99
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip