Botten mot toppen då Malmö gästas av Rögle, och här tror jag klart mest på gästerna.

Malmö ligger näst sist i tabellen då man spelat in åtta poäng på elva matcher. Bakom sig har man Linköping som har sex poäng, men då har de spelat tre färre matcher, så med andra ord kan man säga att Malmö sett riktigt svaga ut.

Spelare som Händemark och Bryggman har helt klart mer att bevisa då det är spelare som ska leda laget, och det har man helt enkelt inte gjort.
Inför denna matchen har man bara en seger på de sju senaste matcherna, och uppehållet kom helt klart lägligt för laget.

Man har fått in Hersley i laget som kommer bli oerhört viktig då han är en poängstark back som också är vass i powerplay.
Truppen är dock alldeles för svag om man ser till övriga spelare, och mot ett topplag som Rögle bör man få det tufft.

Rögle ligger på en andraplats i tabellen då man är en poäng efter Frölunda, men då har man också två matcher mindre spelade, vilket gör prestationen än mer imponerande.

Laget håller riktigt bra nivå då man har spelare som Seider, Gelinas, Smith och Ryfors för att nämna några, men listan kan göras oerhört mycket längre.

Tre raka segrar har man inför denna matchen och trots att uppehållet kom så bör man kunnat bibehålla den fina formen, och normalt sett så ska man vara numret större än Malmö.

Rögle är det klart bättre laget i matchen och trots att Malmö värvat in Hersley så har man en bra bit upp till gästernas nivå, och här väljer jag att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip