Jumbon Malmö ställs mot tabellettan Skellefteå under lördagen, och här råder det klasskillnad.

Malmö skapade en hel del lägen senast mot Rögle då man bland annat vann skotten med klara 36-18. Trots det förlorade man med 2-5, och effektiviteten lös med sin frånvaro samtidigt som man defensivt som så många gånger förr såg svaga ut.
Man har hela tio poäng upp till säker mark med nio matcher kvar att spela, så med största sannolikhet kan man ställs in sig på att få spela för sin överlevnad i ligan.

Spelare som Händemark och Söderberg har inte alls levererat som förväntat och då truppen i övrigt håller en svag nivå så är det inte konstigt att man slåss i botten av tabellen, och när man nu ställs mot ett av ligans bästa lag talar inte mycket för att man ska fixa poäng i matchen.

Skellefteå vann toppmötet mot Växjö senast där Hugg avgjorde i förlängningen, och man är just nu serieledare.
Formen är också den bra då man vunnit sex av de åtta senaste matcherna, och man har slagit lag som är betydligt bättre än Malmö.
Truppen tillhör en av de absolut bästa i ligan då man har Möller, Pudas och Johnson som samtliga är topp-10 i den totala poängligan. Där bakom har man även Hugg, Wingerli och Lindström, så det finns gott av kvalitet i truppen.

Det enda som skulle kunna fälla laget är att det är bortaplan då man inte alls varit lika starka på resande fot. Man gör det dock klart godkänt på bortais och med tanke på att man möter ligans svagaste hemmalag så ska man ha goda segerchanser oavsett, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip