Ett hemmasvagt Malmö möter ett Timrå som gjort flera fina insatser på slutet, och här blir värdarna alldeles för klara favoriter i mina ögon.

Malmö hämtade upp 2-3 till 3-3 med bara 4.32 kvar senast mot Linköping, och det såg ut som att man skulle fixa poäng i matchen. Man tog dock en sen utvisning där gästerna gjorde mål, och tillslut blev det förlust med 3-5.
Detta var lagets sjätte raka nederlag på hemmais och ser på poängskörden hittills har man bara tagit sju poäng på hemmaplan, vilket är svagast av samtliga lag i ligan.

Man har spelare som Söderberg och Vesalainen som ska leda laget, men de har inte alls kommit upp i nivå, vilket såklart påverkar resultaten.
Trots det blir man klara favoriter i denna matchen, och det tycker jag är fel då gästerna kommer med klart bättre form.

Timrå klev av isen mållösa på hemmais senast mot Växjö, och det blev förlust med 0-3. Trots nederlaget så skapade man en hel del lägen där man bland annat vann skotten med 34-18, men pucken ville helt enkelt inte in.
Bortsett från förlusten så har man gjort det bra då man innan senast vunnit sex av sju matcher, och då har man slagit Rögle, Luleå och Örebro.

I laget finns det skickliga spelare som Dahlén, Lander, Pääjärvi, Hanzl och Pettersson där de tre förstnämnda samtliga har meriter från NHL, så spets finns i laget, och i mina ögon är man ett bättre lag än värdarna.

Malmö har det otroligt tufft på hemmais och trots det blir man klara favoriter mot Timrå. vilket i mina ögon är helt fel då gästerna sett bra ut hittills, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip