Malmö är inne i en oerhört fin form, man åkte visserligen på en förlust i den senaste omgången, men innan det hade man sex raka segrar. Dessa resultat ljuger dock en aning och det är en av anledningarna varför jag tror Växjö kommer vinna denna fight, jag spelar Växjö att vinna under ordinarie tid till 2.55 hos Nordicbet .

Malmö har som sagt gått som tåget den senaste tiden om man tittar på resultaten, men om man sett matcherna så har man tydligt sett att Malmö varit i en spelmässig formsvacka den senaste tiden, det visar även statistiken från matcherna ganska tydligt. För dagen känns Växjö som ett stabilare lag än Malmö och jag tycker att 2.55 på Växjö är i högsta laget. Vi vet sedan tidigare att Växjö är oerhört starka och seriens klart bästa lag och den absolut klaraste favoriten till att vinna SM-guld denna säsong! Nu har man dessutom fått tillbaka Elias Pettersson från JVM och det är givetvis otroligt viktigt för Växjö.

Växjö har nu tagit ett sånt oerhört grepp om serien att man inte längre överhuvudtaget behöver jaga några poäng, man kan bara spela sin hockey (som man gjort hela säsongen) och veta att även om man förlorar så kommer man leda serien komfortabelt. Växjö har fem segrar på sina sju senaste matcher och är fortsatt stabila som man varit hela säsongen.

Växjö är seriens bästa lag i specialteams och det framförallt på grund av att man har ett så oerhört vasst powerplay som mer eller mindre producerar mål i varje match. Malmö är också vassa i dessa spelformer, men inte i Växjös klass.

Spelet grundas allra mest på Malmös sviktande spel den senaste tiden samt att man mer eller mindre alltid vet vad man kommer få av Växjö. Jag tycker det är fördel i denna match och därav känns spelet fint.

Match: Malmö - Växjö
Spel: Växjö
Odds: 2.55
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip