Topplaget Minnesota tar emot bottenlaget Arizona natten till onsdag, och här bör hemmalaget ta en bekväm seger.

Minnesota kommer från en stark seger senast då man slog Tampa Bay på hemmais med 4-2, och man gjorde en fin insats.
Innan dess slog man Winnipeg med 7-1 samt NJ Devils med 2-3 efter straffar, så man kommer till denna matchen med tre raka segrar.
Nu är det en ny hemmamatch och hittills har man vunnit sju av nio matcher i Xcel Energy Center, så man trivs riktigt bra på hemmaplan.

Offensivt så är man tillsammans med Washington det lag som gjort flest mål hittills, närmare bestämt 78 stycken, så offensivt har man verkligen levererat.
I laget finns det kvalitet i spelare som Kaprizov, Fiala, Foligno och Dumba för att nämna några, och här är man normalt sett klart bättre än gästerna.
Saknas gör Spurgeon samtidigt som Zucarello är tveksam.

Arizona kommer från en 0-1 seger mot Winnipeg i en match man spelade så sent som natten till tisdag, så man är inte alls lika utvilade som hemmalaget.
Segern var även ett rån då trots ett skottövertag på 46-15 för hemmalaget så lyckades man vinna, och Vejmelka var en gigant i kassen för laget.
Det går dock inte enbart lita på målvakten i matcherna, och rycker man inte upp sig avsevärt så kommer man inte ha samma lycka här.

Man har fått med sig en del poäng på slutet men man är trots allt ett av de svagaste lagen i ligan, och det är ingen överraskning att man är jumbo i conferencen.
Spelare som Keller, Kessel och Gostisbehere finns i laget och de håller en bra nivå. I övrigt ser det väldigt tunt ut och då man även har flera spelare borta så gör det inte uppgiften lättare, och jag tror att man helt enkelt är för svaga för att kunna utmana Minnesota.

Minnesota är det klart bättre laget i matchen och då man även lär vara klart mer utvilade än gästerna så tror jag att man visar sig starkast och tar en bekväm seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Talbot (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip