Minnesota tar emot Buffalo hemma i Xcel och Energy Center, och här jagar man femte raka.

Minnesotas säsong hittills har inte varit helt övertygande då man är elva i conferencen och man är även utanför slutspel.
Man kommer dock med fin form då man har fyra raka segrar i bagaget, så man ser ut att ha kommit igång.

Spelare som Kaprizov, Boldy, Zucarello och Eriksson går inte av för hackor, och med tanke på att man har ett helt okej skadeläge samt formen på topp så är femte raka segern absolut inom räckhåll.
Spurgeon, Maroon och Foligno saknas.

Buffalo är ojämna och kommer få det tufft

Buffalo är med i eastern conference och där ligger man på en fjortondeplats av sexton möjliga, så man är ett bottenlag i ligan, kanske några placeringar svagare än väntat.
Man blandar och ger då man bland annat slog LA Kings med 7-0 näst senast för att nu senast förlora med 0-4 mot Florida, så jämnheten finns inte där, och sett till de fyra senaste matcherna har man förlorat tre där även målskyttet varit ett problem i förlustmatcherna.

Skickliga spelare som Thompson, Tuch, Dahlin och Skinner finns i laget så det finns ändå bra kvalitet. På Minnesotas nivå tycker jag dock inte att truppen är överlag, och med skador på vassa spelare som Power, Quinn oc Samuelsson tror jag man får det tufft här.

Gustavsson (Confirmed) - Luukkonen (Likely)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip