Två lag som redan är klara för slutspel ställs mot varandra då Minnesota tar emot Calgary, och här har jag hittat ett spel.

Minnesota har spelat ihop 109 poäng hittills på sina 80 matcher, vilket är starka papper, något som också gjort att man är klara för slutspel.
Offensivt har man varit riktigt bra då man gjort 303 mål hittills, och jämför man det med Colorados 307 så säger det en hel del.
Nu senast kommer man dock från en klart tveksam insats då man förlorade mot Arizona med 3-5 och det trots att gästerna saknade över tio spelare, och här möter man ett lag som är klasser bättre.

Man har spetsspelare i Fiala, Kaprizov och Hartman för att nämna några, så det finns en hel del kvalitet framåt.
Precis som senast ser man dock ut att få klara sig utan Dumba, Spurgeon och Zucarello, och det är riktigt tunga avbräck.

Calgary såg länge ut att få stryk borta mot Nashville då gästerna hade en 4-3 ledning i slutet av matchen.
Med en sekund kvar lyckades man dock få in en kvittering där sedan Lindholm avgjorde i förlängningen, vilket betydde att man tog sin tredje raka seger.
I de två senaste matcherna har Vladar fått vakta kassen och det är inte konstigt då man redan är klara för slutspel.
Nu lär man dock ställa Markström i kassen, och det är ett klart plus då han varit väldigt bra under grundserien.

Samtidigt som man imponerat defensivt med bara 202 insläppta mål på 80 matcher så finns det en riktigt bra kvalitet offensivt i spelare som Gaudreau, Tkachuk, Lindholm och Mangiapane för att nämna några, och då skadeläget ser bra ut bör man kunna förlänga sin segersvit.

Minnesota gör en väldigt bra säsong men med tanke på den senaste insatsen samtidigt som man förväntas sakna några tunga pjäser så tror jag att man får det tufft mot ett defensivt starkt Calgary, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Kahkonen (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip