I Xcel Energy Center tar ett skadeskjutet Minnesota emot Calgary, och här har bortalaget störst segerchans i mina ögon.

Minnesota har en bra period i ryggen då man vunnit sju av sina tio senaste matcher, och man har slagit lag som Boston Detroit. De två senaste matcherna har dock slutat med förlust, och båda gångerna har det varit mot Winnipeg.

Till denna matchen finns det flera minus då man sedan tidigare haft Brodin och Zucarello borta med skador. På slutet har även skadelistan fyllts på då Kaprizov och Gustavsson är week-to-week.
Det finns såklart bra spelare i truppen som Boldy, Hartman och Eriksson, men med tunga pjäser borta framåt så påverkas både offensiven samt powerplayspelet rejält, och här är risken överhängande för en ny förlust.

Calgary följer upp med en ny seger?

Calgary kommer från en 4-3 seger mot överraskningslaget Philadelphia och med den segern har man nu vunnit fyra av sina sex senaste matcher, så formen är helt klart bra.

Att det är bortaplan nu är visserligen ett minus då man inte glänst på resande fot. Man har dock ett betydligt bättre skadeläge än hemmalaget då bara Kylington, Pelletier och Rooney, tre spelare som ännu inte spelat denna säsongen.
Ser man på truppen så finns det flera skickliga spelare i Lindholm, Kadri, Huberdeau och Mangiapane, och med tanke på skadeläget hos hemmalaget så finns det absolut kvaliteter att plocka en ny seger här.

Fleury (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip