Minnesota tar emot formsvaga Chicago natten till lördag, och här ska det råda klasskillnad.

Minnesota förlängde sin segersvit till tre raka senast då man slog Detroit med 4-1, och det efter en stabil insats.
Innan dess slog man Edmonton med 2-1 och Vancouver med 0-3, så två insläppta mål på tre matcher är starka papper.
Nu väntar en ny hemmamatch och där är man starka då man vunnit 7/8 senaste, och då har man slagit lag som Edmonton, Carolina och Winnipeg, lag som är klart bättre än Chicago.

Zuccarello, Kaprizov, Eriksson, Boldy och Gaudreau är några av lagets skickliga spelare offensivt och de kommer skapa en hel del lägen i matchen, och min känsla är att man går ut hårt direkt och tar tag i matchen.
Duhaime saknas samtidigt som Hartman är tveksam.

Chicago går otroligt svagt i ligan och på 28 matcher har man bara spelat ihop 18 poäng, vilket gör att man ligger sist i conferencen.
Nu senast förlorade man klart mot Vegas med 1-4 i en match som dessutom spelades natten till fredag, så man har fått kortare vila än hemmalaget.
Man hade även Söderblom i kassen vilken talar för att Mrazek får chansen här, och han har verkligen inte sett bra ut.

I de 14 senaste matcherna har man enbart tagit en seger och den kom mot NY Rangers, något som talar om vilken kvalitet laget håller denna säsongen, och man lär knappast få det lättare här då man bör vara slitna efter den senaste matchen.
Stalock saknas i matchen.

Chicago är back to back så man det kan vara en del slitna spelare i laget och nu när man möter ett formstarkt Minnesota med klart högre kvalitet i truppen så bör man få det väldigt tufft, och jag tror hemmalaget kliver ut med full gas direkt.

Gustavsson (Unconfirmed) - Söderblom (Unconfirmed)

Speltips: 1 -0,5 första perioden (samma spel som 1 första perioden) och jag investerar 1u