I Xcel Energy Center tar Minnesota emot Dallas natten mot måndag, och här har hemmalaget möjlighet att skaffa sig ett starkt grepp om en kvartsfinalplats.

Minnesota inledde med att slå Dallas borta efter förlängning för att sedan förlora stort med 7-3 därefter. Gemensamt för dessa två matcher var att man hade ett par tunga namn på skadelistan.

Nu senast blev det seger med 5-1 och i matchen var Eriksson, Klingberg och Hartman tillbaka i spel, vilket ger både spets och bredd till truppen.
Nu är det återigen även match på hemmais och det är ett klart plus, och med bra skadeläge samt namn som Kaprizov, Zucarello och Boldy i truppen så ska segerchansen vara god på nytt.
Shaw saknas i matchen.

Dallas får det tufft på nytt

Dallas gjorde en stark grundserie där man slutade på en fjärdeplats i conferencen, och man var det tätaste laget bakåt med 218 insläppta mål.
Defensivt är man starka och i kassen har man Oettinger som håller hög klass. Han har dock haft det tuffare i åttondelsfinalen, och han behöver kliva upp i nivå om laget ska kunna utmana.

I laget har man framförallt två starka namn i Robertson som gjorde 109 poäng i grundserien samt backen Heiskanen som nästan snittade en poäng per match. Utöver dem finns det fortsatt bra spelare i Hintz, Seguin och Benn.
Man har dock ett stort avbräck i Pavelski som är borta med hjärnskakning, en spelare som är en av de bästa offensivt i laget, och min känsla är att man får det tufft precis som senast.

Minnesota fick tillbaka flera viktiga spelare senast och då skadeläget är bra samt att truppen håller en hög nivå så tror jag klart mest på hemmaseger i matchen.

Gustavsson (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip